Jazzart

Támogatás

Társasági adó felajánlás

A Tao. tv. 2009. november 12-től hatályos előírása alapján azok az adózók, amelyek előadó-művészeti szervezetnek támogatást nyújtanak, adókedvezményként vehetik igénybe a támogatásként nyújtott összeget. A kedvezményt a támogatás nyújtásának adóévében és az azt követő hat adóévben lehet igénybe venni. A társasági adó (Tao.) rendszerébe 2015. január 1-jétől – a korábban működő támogatási rendszer fenntartása mellett – egy új, párhuzamosan működő konstrukció került bevezetésre, a rendelkezés az adóról (adó-felajánlás) intézménye, mely az előző évek támogatási formájától eltérő módon biztosít lehetőséget – és egyben jelentősebb adómegtakarítást – a társasági adóalanyok számára a kultúra támogatására.

Szöveg Színház prezentáció TAO prezentáció - Az előadó-művészet támogatása Általános TAO tájékoztató és Társasági adó törvény Társasági adó közvetlen támogatás tájékoztató Társasági adó felajánlás tájékoztató Közös kérelem adó felajánláshoz

Adó 1% felajánlás

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Szöveg Színház Színházi Egyesületnek!

Tisztelt Nézőnk! Személyi jövedelemadójának 1%-a immár a Szöveg Színház Színházi Egyesület számára is felajánlható! Ha Ön színvonalasnak tartja előadásainkat, tetszenek rendezvényeink, kezdeményezéseink, elismerendőnek tartja munkánkat, akkor kérjük személyi jövedelemadójának 1%-a erejéig támogassa intézményünket. A Szöveg Színház Színházi Egyesület adószáma, amelyet az szja-bevallás megfelelő rovatában meg kell jelölni: 18193006-2-43. Önnek csupán néhány másodperc, nekünk jelentős segítség, hogy továbbra is közönségünk megelégedésére dolgozzunk!

ADÓSZÁM: 18193006-2-43
SZÖVEG SZÍNHÁZ SZÍNHÁZI EGYESÜLET
1118 Budapest, Sasadi út 75
info@szovegszinhaz.hu
+36 30 490 3495‬
Youtube Facebook
Copyright © 2018 Szöveg Színház Színházi Egyesület. Minden jog fenntartva.